Закриваємо безкоштовно профіль в Однокласниках
Мало хто знає, що закрити профіль на сайті «Однокласники» від непроханих гостей можна не заплативши за цю послугу ні рубля. Ви запитаєте, які дії для цього потрібно зробити? Насправді все досить просто.

Для початку необхідно зайти на свою сторінку в соціальній мережі Однокласники, використовуючи дані для входу, зазначені при реєстрації, тобто свій логін і пароль.

Під головною фотографією натиснути послідовно пункти: «Ще» – «Змінити налаштування» – «Налаштування публічності» – змінити всі налаштування на «Тільки друзям» – «Зберегти». Після цих нескладних дій гостям вашої сторінки буде доступний перегляд фото, друзів, подарунків, статусів і посилань. Писати на форумі і залишати коментарі вони вже не зможуть.

Для того щоб у ваших налаштуваннях з’явилася графа «Написати мені повідомлення», необхідно в блоці «Налаштування публічності» – «Дозволити» позначити наступним чином:

Відзначати мене на фотографіях
Відзначати мене в замітках
Відзначати себе на моїх фотографіях Нікому
Запрошувати мене в ігри
Запрошувати мене в групи
Ділитися моїми особистими фотографіями
Коментувати особисті фотографії Тільки друзям
Залишати коментарі в моєму форумі

З’являється графа «Написати мені повідомлення» – ставимо позначку «тільки друзям».

Для того, щоб ніхто, крім друзів, не міг переглядати ваші фотографії, при створенні нового фотоальбому слід вказати в налаштуваннях тих, хто має право переглядати фотографії.

Якщо ж альбом був створений раніше, і ви хочете приховати фотографії від сторонніх очей, слід зробити наступне:
послідовно перейти по меню: «Головна сторінка» – «Фото» – «Фотоальбоми».

Потім навести курсор на бажаний фотоальбом та натиснути «Змінити налаштування» – «Показувати».

Далі вибираємо тих, хто буде мати доступ до фотографій.

Якщо вам потрібно видалити назавжди профіль з сайту Однокласники (безкоштовно):

– Зайти на сторінку сайту, увійти в свій профіль.

– Перегорнути до самого низу сторінки і в правій колонці натиснути пункт «Регламент».

– Знову перегорнути сторінку до самого кінця, натиснути на посилання «Відмовитися від послуг».

– Вас попросять вказати причину вашої відмови, то є, чому ви хочете видалити свій профіль.

– Після зазначення причини, потрібно буде ввести свій пароль від вашої сторінки у соціальній мережі Одноклассники.

– Тепер залишається тільки натиснути «Видалити», після чого ваш профіль не підлягатиме відновленню.

Цього буде достатньо для того, щоб приховати від цікавих очей інформацію з профілю.

Особиста інформація в сучасний час досить дорого цінується, адже непросто мати активну соціальну позицію і залишатися непоміченим. Якщо ви не збираєтеся повністю відмовлятися від соціальних мереж, то варто приділити трохи часу свого профілю і ретельно все підчистити, прибрати зайве і правильно розставити пріоритети для друзів.

Соц закладки
Соц закладки