Люблячі батьки мріють подарувати своїй дитині незвичайний подарунок до Нового року. Одним з них може стати квиток на ялинку в Храмі Христа Спасителя 2017. Даний захід проводиться в Москві щорічно і вражає глядачів неймовірною і казкової організацією. Новорічні вистави розпочнуться вже з 24 грудня 2016 року і триватимуть до 10 січня 2017 року.

Ялинка в храмі Христа Спасителя 2017 в Москві. Розклад, програма | Все про 2017 рік

Основні відомості про програму

Ялинка в храмі Христа Спасителя 2017 в Москві. Розклад, програма | Все про 2017 рікВ останні роки релігійна тематика відіграє важливу роль у житті людини. Ми просто зобов’язані вчити своїх дітей вірити в Бога, але робити це потрібно ненав’язливо, а так би мовити в ігровій формі. Саме тому хлопцям варто обов’язково відвідати ялинку під назвою «Світло чарівної зірки».

Перед глядачами чудового шоу розгорнеться чарівне дійство. Ви опинитеся учасниками чудотворної казки, побудованої на християнських мотивах.

Програма порадує малюків, долучить їх до великих цінностей. Постановки побудовані в наступних ракурсах:

  • Гра професійних артистів.
  • Тривимірне відео.
  • Кінетичні декорації.
  • Захоплююча сюжетна лінія.
  • Якісний музичний супровід і безліч інших сюрпризів.
  • Відповіді на організаційні питання щодо майбутньої програми ви знайдете в таблиці нижче:

    Дата подання
    24.12.2016 -10.01.2017

    Місце проведення
    Зал Церковних Соборів Храму Христа Спасителя

    Час сеансів
    10.00, 13.00, 16.00, 19.00

    Тривалість вистави
    2 години

    Де придбати квитки на ялинку
    У касах столиці, на офіційному сайті та інших порталах онлайн

    Різдвяна ялинка в Храмі

    Також в Храмі Христа Спасителя пройде не менш захоплююча програма «Особливий день». Вона розпочнеться з 26 грудня 2016 року, а закінчиться тільки 8 січня 2017 року. Вартість квитка від 1 600 до 4 500 рублів. Різдвяна вистава буде цікавою не лише дітям, але і дорослим.

    Сюжет вистави побудований на подорожі дівчинки Маші і її друзів через тисячоліття. Хлопці розгадують неймовірні таємниці, вчаться бути справжніми товаришами, допомагаючи один одному в складних ситуаціях, і все це відбувається у супроводі чудової музики, спецефектів, які оживають декораціях і неперевершеною грою акторів.

    Перед початком вистави з гостями проведуть конкурси, веселі хороводи, народні ігри. Не забудуть організатори про подарунки для дітлахів і про призи для беруть участь у конкурсах. До речі, подарунки вже включені у вартість квитків.

    Рейтинг і відгуки шоу

    Ялинка в храмі Христа Спасителя 2017 в Москві. Розклад, програма | Все про 2017 рікЯлинка в Храмі Христа Спасителя займає перші місця в списку кращих новорічних заходів вже не перший рік. І причина не тільки в професіоналізмі проекту, використанні сучасних технологіях в шоу, а в наповненні самого концерту. Біблійний характер вистав покаже вашій дитині, як стати хорошою і доброю людиною. А ще свято розповість, що таке справжнє Різдво, його історія. Відгуки глядачів минулих років виключно позитивні, таке шоу пропустити просто не можна.

    Також ви і ваша дитина зможете опинитися у величній атмосфері святості, пізнаєте Бога і його любов до людей, вивчіть елементи християнської культури, про яких повідають персонажі народних казок.

    Квитки на ялинку бронюйте заздалегідь. Вартість свята виправдає ваші надії, будьте впевнені.

    Трохи про Храмі Христа Спасителя

    Відновлений Храм Христа Спасителя традиційно проводить різдвяні вистави в Залі Церковних Соборів. Сам зал красиво оформлений фресками, мозаїчним панно. Унікальні круглі колони, розташовані тут, по праву названо справжнім витвором мистецтва. На них велично споглядають портрети великих людей:

    • пророків,
    • святителів,
    • православних воїнів,
    • князів.

    Це місце – особливе і є предметом гордості Православної церкви.

    Крім дитячих свят тут також проводяться концерти церковного хору, колективів фольклорного творчості, симфонічної музики. Загальна кількість місць в залі – 1250. Приміщення оснащене акустичної апаратурою.

    Схожі:
    Соц закладки
    Соц закладки