Необхідність блокування деяких користувачів в соціальній мережі Instagram дуже важлива. Важливість таких дій може бути обумовлена різними причинами: докучливість певних людей, їх негативні коментарі під викладеними фотографіями, небажання того, щоб ваш обліковий запис переглядали батьки, колеги та інші певні особи.

Сервіс, в якому можна досить швидко зареєструватися, пропонує можливість блокування конкретних користувачів, яка забезпечує повну закритість доступу для перегляду фотографій та їх коментування. У разі необхідності розблокувати якоїсь людини, то це також можна зробити буквально за кілька кроків.

Яка послідовність дій?

1. Для початку потрібно відкрити свій Инстраграм. Блокування певної людини можна поставити тільки всередині програми. Після запуску програми необхідно зайти в свій обліковий запис.

2. Після запуску програми потрібно зайти в аккаунт користувача, якого хочеться заблокувати або, навпаки, розблокувати. Якщо його немає в списку ваших передплатників, то для його можна знайти за допомогою пошуку. Пошук здійснюється з допомогою переходу на вкладку «Огляд», яка розташована в нижній частині екрана (кнопка має вигляд компасу). Там з’явилася рядку потрібно ввести цікавить ім’я і знайти необхідне в списку доступних результатів.

3. Щоб здійснити блокування, слід натиснути на кнопку «Параметри», розташовану в правому верхньому куті. Після натискання відкриється перелік доступних опцій, серед яких буде пункт «Заблокувати». Вибравши цей пункт, ви назавжди заблокуєте доступ до свого облікового запису. Сервіс потрібно підтвердження здійснюваних дій, тому потрібно додатково клацнути по кнопці «Так, впевнений», щоб завершити процес блокування.Як блокувати і розблокувати користувачів Instagram?

4. У тому випадку, якщо хто-то раніше був заблокований, то тепер ви хочете розблокувати доступ до своїх фотографій і профілю, необхідно знову перейти у вкладку «Параметри» і в списку, що з’явився, вибрати пункт «Розблокувати». Свої дії також потрібно буде підтвердити, натискаючи на кнопку «Так, упевнений». Після цього людина зможе знову дивитися на ваші фото і залишати коментарі.Як блокувати і розблокувати користувачів Instagram?

Що ще потрібно знати про блокування?

Можна виділити відразу декілька важливих моментів:

  • Якщо ви заблокували когось, ти ви все одно зможете мати доступ до профілю того чоловіка, який був заблокований;
  • Після блокування користувача він не отримає жодного повідомлення про це;
  • Сервіс передбачає можливість приховування свого аккаунта від сторонніх людей за допомогою включення спеціальної функції. У цьому випадку ваш профіль зможуть дивитися тільки ті особи, які є у ваших друзях;
  • Завжди є можливість повністю поміняти ім’я свого облікового запису, що може бути відмінною альтернативою блокування;
  • Після блокування певної людини ви більше не зможете стежити за оновленнями.
Соц закладки
Соц закладки