Lauryl glucoside (Лаурил глюкозид) — шкода і користь для волосся

Крем для чутливої шкіри після гоління так ніжно і делікатно доглядають і заспокоюють шкіру обличчя за рахунок спеціального інгредієнта lauryl glucoside. Його додають у косметичні засоби по догляду за волоссям, шампуні і кондиціонери. Даний інгредієнт отримують за рахунок ректифікації жирів з двох складових: цукру і кокосового масла. Його основна властивість – швидке розкладання в навколишньому середовищі. Тому виробники якісних косметичних засобів активно використовують його. Не рідко можна зустріти у складі шампунів компонент lauryl glucoside (Лаурил глюкозид). Шкода і користь для волосся давно вивчені, тому варто ознайомитися з компонентом більш детально.

Лаурил глюкозид являє собою м’яку основу з властивостями піноутворення. Застосовується як емульгатор, кондиціонер і піноутворювач. Шампуні з лаурил глюкозидом здатні модифікувати структуру волосся, роблячи їх слухняними, м’якими. З такими волоссям легко зробити необхідну укладання і не виникає труднощів при розчісуванні. Також компонент збільшує об’єм волосся. Він відмінно очищає від бруду і сального шару як на волоссі, так і на шкірних покривах. Даних про негативний вплив не є. Він є абсолютно безпечним інгредієнтом, тому підходить для всіх типів волосся. Крім косметичних засобів, lauryl glucoside застосовується як окисник в промисловому і побутовому напрямку.

Здатність надавати суміші в’язкість, лаурил глюкозид активно додають в дитячі шампуні, піну для ванни, гелі та засоби особистої гігієни. Він абсолютно не токсичний, тому шкоди на організм людини відсутня. До корисних властивостей компонента варто віднести м’якість, відмінний очищаючий ефект і кондиціонування волосся. На сьогоднішній день ведеться багато дискусій з приводу впливу lauryl glucoside на організм людини. Існує лише інформація про те, що при порушенні технології отримання лаурил глюкозиду присутня ймовірність виникнення алергічних реакцій. У будь-якому випадку, позитивних сторін і властивостей компонента на багато більше. Достовірні джерела з реальними дослідженнями про негативний вплив відсутні. Тому не варто переживати за косметичні засоби, до складу яких входить цей інгредієнт.

Схожі:
Соц закладки
Соц закладки