Як приховати пост від однієї людини в Инстаграме: фото якого не цікаві

Як приховати пост від однієї людини в Инстаграме: фото якого не цікаві

У Инстаграме можна приховати публікації від однієї людини або повністю прибрати запис з профілю.

Можна приховувати пости в Инстаграме

Функція: «Архів» запропонована користувачам соціальної мережі, щоб очистити сторінку від непотрібних посад, приховати або тимчасово обмежити до них доступ. Такий запис буде зберігатися до тих пір, поки власник не захоче заново «Показати в профілі». Зберігаються лайки, коментарі і попередня статистика. Публікація буде заново розміщена, але на ту дату, коли вона вперше з’явилася в Стрічці.

Інші способи, як приховати фото в Инстаграме від конкретної людини або незнайомців:

  • зробити запис приватним. Подивитися фото і відео зможуть лише ті, хто був раніше підписаний або заявка на «підписку» була підтверджена власником профілю;
  • заблокувати. «Чорний список» блокує доступ до перегляду постів;
  • Приховати мої Історії». Окрема функція на перегляд Stories іншими користувачами.

У першому випадку, подивитися публікації зможуть тільки підписалися до закриття сторінки. Або ті, чиї заявки були схвалені власником сторінки. Такий варіант не підійде власникам бізнес-профілів або загальнодоступних сторінок.

Як закрити від певного абонента

Щоб заблокувати іншого користувача і приховати публікації в Инстаграме, потрібно:

  1. Зайти в Instagram – авторизуватись.
  2. Перейти в профіль – три точки зверху.Як приховати пост від однієї людини в Инстаграме: фото якого не цікаві
  3. У списку вибрати: «Заблокувати» – підтвердити дію.

Тепер, ця людина не зможе відправляти повідомлення в Директ, переглядати публікації і залишати коментарі. Повне блокування поширюється і на розділи IGTV, Stories. Але «Чорний список» працює в обидві сторони: заблокировавший також не зможе дивитися записи на заблокованому профілі.

Другий спосіб, як приховати публікації в Инстаграме від однієї людини – встановити параметри конфіденційності на Історії. У цьому випадку, публікації з Стрічки будуть доступні. Але в списку активних трансляцій або нових Stories – аватарка користувача не з’явиться.

Як приховати Історії:

  1. Перейти в профіль – три точки зверху.Як приховати пост від однієї людини в Инстаграме: фото якого не цікаві
  2. У списку «Приховати мої Історії» – підтвердити дію.

Також, якщо людина захоче подивитися Stories, у нього з’явиться повідомлення: «Публікацій немає» або значок аватарки буде не кликабелен.

Що краще: архівація або блокування

Архивания припускає, що запис стає недоступною для всіх користувачів, крім власника. Блокування ж спрямована на конкретну людину, але обопільна, без доступу до чужої Стрічці. Заносячи людини в «чорний список», Instagram його автоматично відпише від сторінки.

Як виконати резервне копіювання фотографій і відео:

  1. Перейти на свою сторінку – вибрати відповідний пост.
  2. Натиснути три крапки над ним – Архівувати.Як приховати пост від однієї людини в Инстаграме: фото якого не цікаві
  3. Підтвердити.

Таким способом можна приховати публікацію в Инстаграме не відписуючись. Запис буде збережено в «Архіві» до тих пір, поки власник: не видалить обліковий запис або вибраний пост з архіву.

Автоматично «Архів» працює для Stories: по закінченню доби фото або відео буде перенесено і збережено. Відновити можна в «Актуальному», де тимчасові публікації не видаляються. З допомогою функцій Stories, власнику сторінки доступно розміщення постів тільки для «Кращих друзів». Всі, хто не увійшли до складеного списку – запис не побачать.

Як опублікувати Історію для обмеженого кола користувачів:

  1. Зайти в Стрічку – значок «фотоапарата» або Stories.
  2. Додати пост з Галереї або зробити знімок.
  3. Знизу клацнути по іконці: «Кращі друзі».Як приховати пост від однієї людини в Инстаграме: фото якого не цікаві
  4. Поділитися тимчасової публікацією.

При необхідності, в стандартних записах у Стрічці можна відключати коментарі. Але сама фотографія, опис і теги будуть доступні до перегляду.

Як відкрити доступ до закритого посту знову

Якщо запис була «Архівовано» – власник профілю може відновити її в будь-який час.

Як повернути посаду в Стрічку:

  1. Натиснути: «Моя сторінка» – бічне меню «Налаштування».
  2. Архів – зверху вказати розділ: «Публікації».Як приховати пост від однієї людини в Инстаграме: фото якого не цікаві
  3. Вибрати пост – натиснути три точки зверху.Як приховати пост від однієї людини в Инстаграме: фото якого не цікаві
  4. Показати в профілі – Підтвердити.

Тепер запис повернеться в профіль на ту дату, коли вона була опублікована.

Щоб розблокувати іншої людини:

  1. Налаштування Инстаграма – Конфіденційність.
  2. Неактивні акаунти вибрати потрібного користувача.
  3. Перейти на сторінку – натиснути: «Розблокувати».

При появі віконця: «Ви точно хочете видалити із чорного списку» – відповісти ствердно. Інший користувач не отримає повідомлень про розблокування або внесення в список: «Заблоковані». Зате з’явиться доступ до постів на загальнодоступних сторінках.

Приховати публікації в Инстаграме від однієї людини простіше, ніж повністю закривати обліковий запис. Використовуючи параметри конфіденційності, можна обмежити коментарі, прибрати реакції на Stories та вказати фільтри допустимих фраз в коментарях.

Подобається? Поділіться з друзями:
Відповіді на питання