Де знаходяться заблоковані користувачі Инстаграме: чорний список

Де знаходяться заблоковані користувачі Инстаграме: чорний список

Подивитися чорний список Инстаграме можливо через стандартні налаштування «Конфіденційність» і окремі дані, в категорії: «Безпека».

Як переглянути свій чорний список

Знайти «Чорний список» в Инстаграме можна в тому випадку, якщо ви раніше блокував передплатників або відвідувачів сторінки. Якщо ж ніхто не був заблокований – розділ буде порожній.

Існує два способи, як дивитися користувачів у НС:

  • через дані свого облікового запису;
  • в розділі «Налаштування».

У першому випадку з’явиться лише перелік назв сторінок. Додаткові функції: «Видалити» або «Додати», а також перехід в інший аккаунт– будуть недоступні. Використовуючи розділ: «Безпека», користувач зможе перейти в чужу обліковий запис і розблокувати іншої людини.

З допомогою «блокування» в Инстаграме власник профілю зможе обмежити доступ до перегляду контенту: лайки, коментарі та публікації. Також не працюють Stories – людина з блокуванням побачить: «Профіль захищений налаштуваннями конфіденційності». Лічильник публікацій буде скинутий.

Через дані сторінки

Через телефон подивитися НС в Инстаграме можливо у розділі: «Дані». Така інформація недоступна до перегляду для відвідувачів. Власник отримає тільки список тих, хто був раніше заблокований.

Як перейти в «Дані»:

  1. Зайти в Instagram – авторизуватись.
  2. Бічне меню – Налаштування.Де знаходяться заблоковані користувачі Инстаграме: чорний список
  3. Безпека – Дані профілю.Де знаходяться заблоковані користувачі Инстаграме: чорний список
  4. Акаунти, які ви заблокували – відкрити категорію.Де знаходяться заблоковані користувачі Инстаграме: чорний список

В категорії «Контакти» доступні відомості про те, на які акаунти або хештеги підписаний користувач. При отриманні інформації на пошту, никнеймы будуть записані окремо в txt-файл.

Таким способом можна знайти профіль заблокованого. Якщо відправити скаргу або бан – його профіль також стає недоступний.

В налаштуваннях облікового запису

Додати в чорний список або прибрати можливо через розділ: «Конфіденційність». Функціональна категорія дозволяє переходити на чужі сторінки, видаляти і перевіряти перелік.

Як відшукати НС в «Параметрах облікового запису:

  1. Зайти в Instagram – Налаштування.
  2. Конфіденційність – Контакти.Де знаходяться заблоковані користувачі Инстаграме: чорний список
  3. Заблоковані профілі.

Натискаючи на нікнейм, власник облікового запису зможе перейти в закриту сторінку. Немає можливості відправляти повідомлення, підписуватися і переглядати записи. Витягнувши з Чорного списку, користувач отримає доступ до перегляду публікацією.

Перевага блокування в тому, що інша людина не отримає повідомлень про лазні. Таку сторінку можна тимчасово прибрати з «Чорного листа», переглянути записи і знову сховати. Але такий спосіб не спрацює, якщо власник облікового запису не встановив налаштування конфіденційності.

Як додавати людей в чорний список

У Инстаграме є два способи, як відправити іншої людини в бан-лист:

  • використовувати кнопку: «Поскаржитися»;
  • окрема функція: «Заблокувати».

На відміну від другого варіанту, в «Поскаржитися» можна надсилати скарги щодо дій інших користувачів. Наприклад, порушення авторських прав, розміщення матеріалів, які не відповідають політиці Инстаграма. Після подачі скарги, з’явиться пункт: «Заборонити користувачеві доступ до моїх публікацій».

Як додати в чорний список:

  1. Перейти на сторінку обраного користувача.
  2. Зверху три точки – «Параметри».Де знаходяться заблоковані користувачі Инстаграме: чорний список
  3. Заблокувати – підтвердити дію.

Тепер знайти цей запис можна тільки в розділі: «Чорний список», в параметри конфіденційності.

Як витягнути з НС і очистити заблоковані профілі

Розблокувати людей, які були в «Чорному аркуші» можливо через стандартну функцію в Инстаграме. Якщо власник відправив бан на іншого, на другому профілі замість: «Підписатися» з’явиться: «Розблокувати».

Як подивитися неактивні акаунти в Инстаграме і прибрати з «чорного списку»:

  1. Перейти в «Настройки» – Конфіденційність.
  2. Заблоковані сторінки – натиснути за обраним профілем.Де знаходяться заблоковані користувачі Инстаграме: чорний список
  3. Розблокувати – підтвердити дію.

Тепер інша людина зможе відправляти повідомлення, дивитися фото та відео, Stories. Також, на його сторінці з’являться раніше недоступні запису. Але, якщо Стрічка не відображається означає блокування послідувала у відповідь. Або, варто ще раз подивитися «Чорний список» в Инстаграме і перевірити наявність блокування.

Помилка виникає, якщо список був очищений через додаток для Windows 10 або Instagram на смартфоні не оновлено.

Подобається? Поділіться з друзями:
Відповіді на питання