Coco glucoside (Кокоглюкозид): шкода і користь для організму людини

Натуральна косметика – мрія кожної дівчини. Природні компоненти та ефективний результат те, що завжди очікує споживач. Відомо, що косметика з натуральних інгредієнтів має різкий запах, іноді не найприємніший, і мало піниться. Тому виробники в галузі косметології додають спеціальні речовини та ароматизатори, щоб покращити запах і піноутворення. Одним з таких компонентів є coco glucoside (кокоглюкозид). Шкода і користь для організму людини цієї речовини встановлені, тому варто розглянути його детальніше.

Кокоглюкозид – це речовина, що добуває з сухої м’якоті, масла або пальми кокоса і фруктового цукру. Очевидно, що походження воно має природне, що є позитивним моментом. Це м’який компонент з пенообразующим ефектом. Кокоглюкозид має каламутним жовтим відтінком. Він використовується як емульгатор, кондиціонер, піноутворювач. Ще однією його особливістю варто відзначити розчинення бруду і шкірного сала. Кокосова похідна відмінно вимиває брудні і жирні волосся, робить їх м’якими, після чого волосся легко розчісувати. Завдяки кокоглюкозиду шкірні покриви очищаються, покращуючи проникнення зволожувальних компонентів, які входять до складу косметичних засобів. Загальний ефект від цієї речовини – це розгладження структури волосся, збільшення їх обсягу.

Область застосування coco glucoside – шампуні, піни та бомбочки для ванни, гель для душу, рук і тіла, для інтимної гігієни і як очищаючий засіб для обличчя. Примітно, що даний компонент зустрічається в дитячої косметики: мило, шампуні, молочко. Також використовують його як загусник для суміші. Він легко розчинний у воді, сприятливо впливає на шкірні покриви. Як правило, coco glucoside взаємодіє з базовими поверхнево-активними речовинами для посилення його очищаючого ефекту. Офіційних даних про негативний вплив кокосової похідною не існує. Підходить для всіх типів шкіри. Важливо відзначити, що існує ймовірність алергічної реакції при індивідуальній непереносимості компонента. Якщо речовина потрапить в очі – не страшно, головне відразу органи зору ретельно промити під потоком води. Кокоглюкозид – м’яка речовина, яке не є небезпечним інгредієнтом в косметичних засобах, допущений до використання в дитячій косметиці.

Соц закладки
Соц закладки